Proszki Jajeczne
Nasze proszki jajeczne produkujemy z wysokiej jakości jaj wolnych od antybiotyków, dzięki wyspecjalizowanym dostawcom wewnątrz Grupy Woźniak. Właściwości albumin mają szerokie zastosowanie w przemyśle spożywczym, a jej długi termin ważności daje szerokie możliwości wykorzystania. Dodatkowo, optymalizuje to łańcuch produkcyjny dzięki końcowej formie produktu – mniej odpadów (brak konieczności utylizacji skorupek jaj).
ZAPYTAJ O OFERTĘALBUMINA STANDARD /
WYSOKOŻELUJĄCA
WYSOKOPIENISTA
ZASTOSOWANIE
-
przemysł cukierniczy: kremy, masy cukrowe, ciepłe masy lodowe, masy do ciast, kremy i pianki dekoracyjne (albuminy wysokopienistej)
-
przemysł piekarniczy: wszystkie rodzaje pieczywa (chleb, bułki itp.)
-
przemysł dań gotowych (garmażeria): pasztety, rolady mięsne, a także wszelkie produkty w słoikach i puszkach
TERMIN WAŻNOŚCI
36 miesięcy
KATEGORIE ALBUMINY
- Białko jaja w proszku z jaj klatkowych
- Białko jaja w proszku z jaj ściółkowych
ŻÓŁTKO W PROSZKU /
ŻÓŁTKO W PROSZKU
STABILIZOWANE
Zastosowanie
-
przemysł cukierniczy: kremy, ciepłe masy lodowe, masy do ciast
-
przemysł piekarniczo-cukierniczy: ciastka, batony, słodycze
-
przemysł piekarniczy: wszystkie rodzaje pieczywa (chleb, bułki itp.)
-
produkcja dipów i sosów: majonezy, dipy i sosy na bazie jaj
-
przemysł dań gotowych (garmażeria): pasztety, rolady mięsne, a także wszelkie produkty w słoikach i puszkach
-
przemysł makaronowy: wszystkie rodzaje makaronów jajecznych
-
sektor HoReCa: hotele, restauracje, stołówki
Termin ważności
24 miesiące
KATEGORIE ŻÓŁTKA W PROSZKU
- Żółtka jaj w proszku z jaj klatkowych
- Żółtka jaj w proszku z jaj ściółkowych
CAŁE JAJO
W PROSZKU
Zastosowanie
-
przemysł cukierniczy: kremy, ciepłe masy lodowe, masy do ciast
-
przemysł piekarniczo-cukierniczy: ciastka, batony, słodycze
-
przemysł piekarniczy: wszystkie rodzaje pieczywa (chleb, bułki itp.)
-
produkcja dipów i sosów: majonezy, dipy i sosy na bazie jaj
-
przemysł makaronowy: wszystkie rodzaje makaronów jajecznych
-
przemysł dań gotowych (garmażeria): pasztety, rolady mięsne, a także wszelkie produkty w słoikach i puszkach
Termin ważności
24 miesiące
KATEGORIE JAJA W PROSZKU
- Całe jajo w proszku (masa) z jaj klatkowych
- Całe jajo w proszku (masa) z jaj ściółkowych
Zobacz, jak w prosty sposób korzystać z proszków jajecznych przez ich uwodnienie.
Sposób pakowania
Produkt
Opakowanie
Jaja w proszku
karton z wewnętrzną wkładką
z folii polietylenowej - 20 i 25 kg
worek papierowy z wewnętrzną wkładką
z folii polietylenowej
Żółtko w proszku
karton z wewnętrzną wkładką
z folii polietylenowej - 20 i 25 kg
worek papierowy z wewnętrzną wkładką
z folii polietylenowej
Albumina w proszku
karton z wewnętrzną wkładką
z folii polietylenowej - 20 i 25 kg
worek papierowy z wewnętrzną wkładką
z folii polietylenowej
Średnia waga jednostkowa pakowanych produktów wynosi 20 lub 25 kg lub zgodnie z życzeniem naszych Klientów.
Nasze produkty są wolne od GMO oraz antybiotyków!