Płyny Jajeczne

Nasze płyny jajeczne produkujemy z wysokiej jakości jaj wolnych od antybiotyków, dzięki wyspecjalizowanym dostawcom wewnątrz Grupy Woźniak. Właściwości białka jaja w płynie mają szerokie zastosowanie w przemyśle spożywczym, a forma płynna daje wysoka wydajność naszych produktów dzięki fizykochemicznym i biochemicznym właściwościom. Dodatkowo, optymalizuje to łańcuch produkcyjny dzięki końcowej formie produktu – mniej odpadów (brak konieczności utylizacji skorupek jaj).

ZAPYTAJ O OFERTĘ

BIAŁKO JAJA
W PŁYNIE

BIAŁKO JAJA 
W PŁYNIE

Zastosowanie

  • przemysł cukierniczy: kremy, ciepłe masy lodowe, masy do ciast

    przemysł cukierniczy: kremy, ciepłe masy lodowe, masy do ciast

  • przemysł piekarniczy: wszystkie rodzaje pieczywa (chleb, bułki itp.)

    przemysł piekarniczy: wszystkie rodzaje pieczywa (chleb, bułki itp.)

Termin ważności

CYSTERNA: 7 dni od produkcji.
PALLECON: 15 dni od produkcji.
Po otwarciu należy zużyć w ciągu 48 godzin.
BAG IN BOX: 21 dni od produkcji.
Po otwarciu należy zużyć w ciągu 48 godzin.

KATEGORIE BIAŁKA JAJA W PŁYNIE

  • Białko jaja w płynie z jaj klatkowych
  • Białko jaja w płynie z jaj ściółkowych
ZAPYTAJ O OFERTĘ

ŻÓŁTKO JAJA
W PŁYNIE

ŻÓŁTKO JAJA 
W PŁYNIE

Zastosowanie

  • przemysł cukierniczy: kremy, ciepłe masy lodowe, masy do ciast

    przemysł cukierniczy: kremy, ciepłe masy lodowe, masy do ciast

  • przemysł piekarniczy: wszystkie rodzaje pieczywa (chleb, bułki itp.)

    przemysł piekarniczy: wszystkie rodzaje pieczywa (chleb, bułki itp.)

  • przemysł makaronowy: wszystkie rodzaje makaronów jajecznych

    przemysł makaronowy: wszystkie rodzaje makaronów jajecznych

  • produkcja dipów i sosów: majonezy, dipy i sosy na bazie jaj

    produkcja dipów i sosów: majonezy, dipy i sosy na bazie jaj

  • przemysł alkoholowy np. likiery

    przemysł alkoholowy np. likiery

Termin ważnośći

CYSTERNA: 7 dni od produkcji.
PALLECON: 15 dni od produkcji.
Po otwarciu należy zużyć w ciągu 48 godzin.
BAG IN BOX: 21 dni od produkcji.
Po otwarciu należy zużyć w ciągu 48 godzin.

KATEGORIE BIAŁKA JAJA W PŁYNIE

  • Żółtko jaja w płynie z jaj klatkowych
  • Żółtko jaja w płynie z jaj ściółkowych
ZAPYTAJ O OFERTĘ

CAŁE JAJO
W PŁYNIE

CAŁE JAJO 
W PŁYNIE

ZASTOSOWANIE

  • przemysł cukierniczy: kremy, ciepłe masy lodowe, masy do ciast

    przemysł cukierniczy: kremy, ciepłe masy lodowe, masy do ciast

  • przemysł piekarniczy: wszystkie rodzaje pieczywa (chleb, bułki itp.)

    przemysł piekarniczy: wszystkie rodzaje pieczywa (chleb, bułki itp.)

  • przemysł makaronowy: wszystkie rodzaje makaronów jajecznych

    przemysł makaronowy: wszystkie rodzaje makaronów jajecznych

  • produkcja dipów i sosów: majonezy, dipy i sosy na bazie jaj

    produkcja dipów i sosów: majonezy, dipy i sosy na bazie jaj

TERMIN WAŻNOŚCI

CYSTERNA: 7 dni od produkcji.
PALLECON: 15 dni od produkcji.
Po otwarciu należy zużyć w ciągu 48 godzin.
BAG IN BOX: 21 dni od produkcji.
Po otwarciu należy zużyć w ciągu 48 godzin.

KATEGORIE BIAŁKA JAJA W PŁYNIE

  • Całe jajo w płynie (masa) z jaj klatkowych
  • Całe jajo w płynie (masa) z jaj ściółkowych
  • Całe jajo w płynie (masa) z wolnego wybiegu
ZAPYTAJ O OFERTĘ

Sposób pakowania

Produkt

Opakowanie

Masa jajowa płynna

aseptyczny worek foliowy (bag in box) umieszczony w kartonie - 10 kg

aseptyczny worek foliowy (bag in box) umieszczony w kartonie - 10 kg

cysterna o pojemności 25000 kg

cysterna o pojemności 25000 kg

Pallecon combo składany o pojemności 1000 kg

Pallecon combo składany o pojemności 1000 kg

Żółtko płynne

aseptyczny worek foliowy (bag in box) umieszczony w kartonie - 10 kg

aseptyczny worek foliowy (bag in box) umieszczony w kartonie - 10 kg

cysterna o pojemności 25000 kg

cysterna o pojemności 25000 kg

Białko płynne

cysterna o pojemności 25000 kg

cysterna o pojemności 25000 kg

Non GMO Antibiotics Free

Nasze produkty są wolne od GMO oraz antybiotyków!