Płyny Jajeczne
Nasze płyny jajeczne produkujemy z wysokiej jakości jaj wolnych od antybiotyków, dzięki wyspecjalizowanym dostawcom wewnątrz Grupy Woźniak. Właściwości białka jaja w płynie mają szerokie zastosowanie w przemyśle spożywczym, a forma płynna daje wysoka wydajność naszych produktów dzięki fizykochemicznym i biochemicznym właściwościom. Dodatkowo, optymalizuje to łańcuch produkcyjny dzięki końcowej formie produktu – mniej odpadów (brak konieczności utylizacji skorupek jaj).
ZAPYTAJ O OFERTĘBIAŁKO JAJA
W PŁYNIE

Zastosowanie
-
przemysł cukierniczy: kremy, ciepłe masy lodowe, masy do ciast
-
przemysł piekarniczy: wszystkie rodzaje pieczywa (chleb, bułki itp.)
Termin ważności
CYSTERNA: 7 dni od produkcji.
PALLECON: 15 dni od produkcji.
Po otwarciu należy zużyć w ciągu 48 godzin.
BAG IN BOX: 21 dni od produkcji.
Po otwarciu należy zużyć w ciągu 48 godzin.
KATEGORIE BIAŁKA JAJA W PŁYNIE
- Białko jaja w płynie z jaj klatkowych
- Białko jaja w płynie z jaj ściółkowych
ŻÓŁTKO JAJA
W PŁYNIE

Zastosowanie
-
przemysł cukierniczy: kremy, ciepłe masy lodowe, masy do ciast
-
przemysł piekarniczy: wszystkie rodzaje pieczywa (chleb, bułki itp.)
-
przemysł makaronowy: wszystkie rodzaje makaronów jajecznych
-
produkcja dipów i sosów: majonezy, dipy i sosy na bazie jaj
-
przemysł alkoholowy np. likiery
Termin ważnośći
CYSTERNA: 7 dni od produkcji.
PALLECON: 15 dni od produkcji.
Po otwarciu należy zużyć w ciągu 48 godzin.
BAG IN BOX: 21 dni od produkcji.
Po otwarciu należy zużyć w ciągu 48 godzin.
KATEGORIE BIAŁKA JAJA W PŁYNIE
- Żółtko jaja w płynie z jaj klatkowych
- Żółtko jaja w płynie z jaj ściółkowych
CAŁE JAJO
W PŁYNIE

ZASTOSOWANIE
-
przemysł cukierniczy: kremy, ciepłe masy lodowe, masy do ciast
-
przemysł piekarniczy: wszystkie rodzaje pieczywa (chleb, bułki itp.)
-
przemysł makaronowy: wszystkie rodzaje makaronów jajecznych
-
produkcja dipów i sosów: majonezy, dipy i sosy na bazie jaj
TERMIN WAŻNOŚCI
CYSTERNA: 7 dni od produkcji.
PALLECON: 15 dni od produkcji.
Po otwarciu należy zużyć w ciągu 48 godzin.
BAG IN BOX: 21 dni od produkcji.
Po otwarciu należy zużyć w ciągu 48 godzin.
KATEGORIE BIAŁKA JAJA W PŁYNIE
- Całe jajo w płynie (masa) z jaj klatkowych
- Całe jajo w płynie (masa) z jaj ściółkowych
- Całe jajo w płynie (masa) z wolnego wybiegu
Sposób pakowania
Produkt
Opakowanie
Masa jajowa płynna
aseptyczny worek foliowy (bag in box) umieszczony w kartonie - 10 kg
cysterna o pojemności 25000 kg
Pallecon combo składany o pojemności 1000 kg
Żółtko płynne
aseptyczny worek foliowy (bag in box) umieszczony w kartonie - 10 kg
cysterna o pojemności 25000 kg
Białko płynne
cysterna o pojemności 25000 kg

Nasze produkty są wolne od GMO oraz antybiotyków!