offer1

Oferta

Produkty z jaj

ALBUMINA W PROSZKU STANDARD, WYSOKOŻELUJĄCA, WYSOKOPIENISTA

Albuminę otrzymuje się poprzez odcukrzanie i suszenie
białka odseparowanego z treści jaja kurzego. Wykorzystywane w piekarnictwie czy cukiernictwie. Termin przydatności: 30 miesięcy.

JAJO  KURZE W PROSZKU

Jaja w proszku otrzymywane są w drodze mechanicznego wybicia, filtracji, homogenizacji, pasteryzacji i suszenia jaja kurzego. Wykorzystywane w piekarnictwie, cukiernictwie, przemyśle makaronowym czy w produkcji sosów i dipów. Termin przydatności: 24 miesiące.

ŻÓŁTKO JAJA KURZEGO W PROSZKU

Żółtko jaja kurzego w proszku otrzymywane jest w drodze mechanicznego wybicia, filtracji, homogenizacji, pasteryzacji i suszenia żółtka jaja kurzego. Wykorzystywane w piekarnictwie, cukiernictwie, przemyśle makaronowym, HoReCa czy w produkcji sosów i dipów. Termin przydatności: 24 miesiące

offer2

PŁYNNE BIAŁKO JAJA KURZEGO

Płynne białko jaja kurzego otrzymywane jest w drodze mechanicznego wybicia, filtracji, homogenizacji, pasteryzacji i schładzania białka odseparowanego z treści masy jajowej. Wykorzystywane w piekarnictwie czy cukiernictwie.

PŁYNNE ŻÓŁTKO JAJA KURZEGO

Płynne żółtko otrzymywane jest w drodze mechanicznegowybicia, filtracji, homogenizacji, pasteryzacji i schładzania żółtka jaja kurzego odseparowanego z masy jajowej. Wykorzystywane w piekarnictwie, cukiernictwie, przemyśle makaronowym, HoReCa czy w produkcji sosów i dipów, a także w przemyśle alkoholowym.

PŁYNNA MASA JAJOWA

Płynna masa jajowa otrzymywana jest w drodze mechanicznego wybicia, filtracji, homogenizacji, pasteryzacji i schładzania treści jaja kurzego. Wykorzystywane w piekarnictwie, cukiernictwie, przemyśle makaronowym, HoReCa czy w produkcji sosów i dipów, a także w przemyśle alkoholowym.

offer3

 

Sposób pakowania

Opakowanie Produkt
karton z wewnętrzną wkładką z folii polietylenowej

Jaja w proszku
Żółtko w proszku
worek papierowy z wewnętrzną wkładką z folii polietylenowej Jaja w proszku
Żółtko w proszku
aseptyczny worek foliowy (bag in box) umieszczony w kartonie Masa jajowa płynna
Żółtko płynne
zbiornik ze stali nierdzewnej o pojemności do 1000 kg Masa jajowa płynna
Żółtko płynne
cysterna o pojemności 25000 kg Masa jajowa płynna
Żółtko płynne
  Średnia waga jednostkowa
pakowanych produktów wynosi
10 i 20 kg lub zgodnie z
życzeniem naszych Klientów.
UE
UE