offer1

Oferta

Produkty z jaj

LIQUID WHOLE EGG

Płynna masa jajowa otrzymana z wybitej treści jaja kurzego, wykorzystywana w przemyśle cukierniczym, garmażeryjny oraz do produkcji makaronów.

LIQUID EGG YOLK

Płynne żółtko jaja kurzego otrzymywane z żółtka separowanego z wybitej treści jaj kurzych, wykorzystywane w piekarnictwie, cukiernictwie, do produkcji sosów i majonezów, a także alkoholi i wyrobów lodziarskich.

SALTED LIQUID EGG YOLK at 7%

Płynne żółtko jaja kurzego z dodatkiem soli, mające zastosowanie w przemyśle piekarniczym.

offer2

SUGARED LIQUID EGG YOLK at 50%

Płynne żółtko jaja kurzego z dodatkiem cukru, mające zastosowanie w przemyśle piekarniczym, ciastkarskim, a także w produkcji alkoholi i wyrobów lodziarskich.

HEN EGG YOLK POWDER

Żółtko jaja kurzego w proszku, wykorzystywane do produkcji sosów, majonezów, likierów, wyrobów ciastkarskich, makaronów. Przechowywanie w suchych i wolnych od obcych zapachów pomieszczeniach, w temperaturze otoczenia. Długi okres przydatności do spożycia, nawet do 18 miesięcy.

WHOLE HEN EGG POWDER

Masa jajowa w proszku, wykorzystywana w przemyśle cukierniczym, piekarniczym, garmażeryjnym oraz do produkcji makaronów. Przechowywanie w suchych i wolnych od obcych zapachów pomieszczeniach, w temperaturze otoczenia. Długi okres przydatności do spożycia, nawet do 18 miesięcy.

offer3

 

Sposób pakowania

Opakowanie Produkt
karton z wewnętrzną wkładką z folii polietylenowej

Jaja w proszku
Żółtko w proszku
worek papierowy z wewnętrzną wkładką z folii polietylenowej Jaja w proszku
Żółtko w proszku
aseptyczny worek foliowy (bag in box) umieszczony w kartonie Masa jajowa płynna
Żółtko płynne
zbiornik ze stali nierdzewnej o pojemności do 1000 kg Masa jajowa płynna
Żółtko płynne
cysterna o pojemności 25000 kg Masa jajowa płynna
Żółtko płynne
  Średnia waga jednostkowa
pakowanych produktów wynosi
10 i 20 kg lub zgodnie z
życzeniem naszych Klientów.
UE